Tamanga

Tamanga creëert verbinding met jezelf en elkaar. We laten je jouw inspiratie ontdekken. Ondervind jezelf! Ontdek jezelf en laat je passie spreken door je hart te laten dansen.

Tamanga is een jonge non-profit organisatie die vele doelgroepen en individuen wil verbinden door hen allemaal dezelfde taal te laten spreken; de taal van beweging. Door middel van bewegingsimprovisatie wordt er met elkaar gepraat, gediscussieerd, van elkaar geleerd en geaccepteerd. Tamanga laat de individu spreken door zichzelf te ontdekken en te verbeelden. 

“Laat je hart dansen”

Angela van Eldik

Creatief leider

Tamanga is in 2014 opgericht door Angela van Eldik. Het was een kinderdroom die werkelijkheid werd. Krachten van de individu geven de inspiratie en motivatie voor haar creativiteit. Angela is in 2013 afgestudeerd in Culturele en Maatschappelijke Vorming en heeft zich tijdens deze studie gespecificeerd in dans- en bewegingsactiviteiten. Na deze studie is zij actief geweest als productie/educatie trainee bij Danstheater AYA in Amsterdam. Haar motto is: dans met je hart en je voeten zullen volgen. Ze gebruikt dans en beweging dan ook als middel om bepaalde doelen te kunnen behalen. Angela: “Door beweging in te zetten, laat ik de passie, het hart van de doelgroep spreken. Het liefst houd ik de belevingswereld van de individu zo dichtbij mogelijk. Dat is beweging in de puurste vorm.